/  Често Задавани Въпроси

Често Задавани Въпроси

Всички фотосесии в студиото се заснемат след предварително запазен час. Може да го направите на тел. 0886865489 или на лично съобщение в моята фейсбук страница - Yoanna Tsacheva Photograhy.
Снимам в град София и в град Ловеч. Студиото в град София е кв. Слатина, ул. Спътник 14, Студиото в град Ловеч е на ул. Търговска 2.
Продължителността на сесията е в зависимост от вида й и възрастта на детето. Можем да обсъдим допълнително това, спрямо избрания вид фотосесия .
Заплащането става непосредствено след края на самата фотосесия. В последствие ако има допълнителни кадри се доплащат след избора им.
Фотосесиите се потвърждават два днена преди запазената дата.
Изпращането на галериите за избор се осъществява в дена след фотосесията. Имате 3 работни дни за избор на вашите кадри. Ако имате допълнителни кадри над пакета може да ги заплатите по банков път или на място в студиото. Щом снимките са избрани и платени може да очаквате готови и обработени кадри в 10 дневен срок.
Получавате онлайн галерия с вашите снимки, които трябва да изтеглите , защото в 7 дневен срок снимките в линка ще се самоизтрият. Линка може да получите на мейл или в месинджър.
Ще Ви очаквам 10 минути по-рано.
Ако има фотосесия след вашата не мога да компенсирам времето. Хора сме, случва се някой да закъснее,така че моля ако се наложи закъснение да бъда уведомена своевременно, за да обсъдим вариантите .
В студиото се ползват калцуни и се свалят само за снимките. Ако нямате предварително почистени обувки може да се снимате по чорапи.
В студиото целогодишно се поддържа 22-25 градуса. При снимките с новородени се затопля и до 28 градуса.
Кадрите се пазят 6 месеца след заснемането им. В случай на неизтеглени кадри потърсете ме. Ще Ви изпратя нов линк безплатно.
Да, възможно е. Трябва да ме уведомите по време на фотосесията, за да си запиша. Ако не ми го кажете, ще сметна, че мога да го качвам.