Our Process

01

За Мен

Аз съм Йоанна Цачева, позитивна, борбена, всеотдайна и с неспиращо желание за самоусъвършенстване, както в личен, така и в професионален план. Имам щастието да сбъдна мечтата си и да живея с нея всеки ден. Фотографията е истинско удоволствие за мен.

02

Новородени

Бебетата растат толкова бързо,че само за няколко кратки месеца вашето мъниче се превръща от мъничко безпомощно новородено в кикотещо се, пълзящо, кръстосващо бебе.

03

Бременни

Понякога бременността може да изглежда сякаш е вечна, но всъщност това е мимолетен момент в нашето пътуване към родителството. Може да не се чувствате сияещи,точно в този период, но се надявам да ви покажа колко сте красива. Подарете на детето си да види колко много е било обичано още преди раждането с нежни, но силни портрети на майчинство.

04

Cake Smash

Дните се превърнаха в седмици , които се превърнаха в месеци и преди да се усетите, вашето бебе е на път да навърши 1 годинка ! Сесиите за първи рожден ден, известни също като сесии за разбиване на торти, са идеалният начин да заснемете това важно събитие. Тези сесии са очарователен и забавен начин да уловите личността на вашето дете.